Како да ја платам сметката за телефон онлајн – A1 (Вип)

Како да ја платам сметката за телефон онлајн – A1 (Вип)

Доколку сте претплатник на А1 операторот (некогашен Вип) плаќањето сметки онлајн се врши многу брзо и лесно преку услугата Плати сметка 1. Посетете ја услугата Плати сметка на А1 со еден клик на сликата подолу: 2. Пронајдете го бројот на фактурата   3. Бројот...
Како да ја платам сметката за телефон онлајн – Телеком (T-Mobile)

Како да ја платам сметката за телефон онлајн – Телеком (T-Mobile)

Ако сте корисник на Телеком (T-Mobile) мобилниот оператор, сметата за телефон може многу лесно да ја платите преку сервисот Плати онлајн на Телеком.   1. Најпрвин отворете го сервисот Плати онлајн на Телеком со еден клик на сликата подолу:   2. Следно треба...
Како да ја платам сметката од Телекабел онлајн?

Како да ја платам сметката од Телекабел онлајн?

Плаќањето на сметата од Телекабел е многу лесно преку нивниот онлајн систем за наплата. Еве како да ја платите фактурата од Телекабел онлајн:   1. Најпрво отворете го сервисот Плати Сметка од Телекабел со еден клик на сликата подолу:   2. Следно треба да го...
Како да надополнам кредит онлајн – Оператор Телеком (T-Mobile)

Како да надополнам кредит онлајн – Оператор Телеком (T-Mobile)

Ако сте припејд корисник на операторот Телеком (T-Mobile) еве како најлесно може да надополните кредит:   1. Најпрвин посетете го онлајн порталот со еден клик на сликата подолу:   2. Следно внесете ги вашите припрејд податоци. Одберете за дополнување:...
Како да надополнам кредит онлајн – Оператор А1 (Вип)

Како да надополнам кредит онлајн – Оператор А1 (Вип)

Доколку сте припејд корисник на А1 (Вип), еве како лесно да надополните кредит:   Посетете ја официјалната страна на А1 со еден клик на сликата:   2. Внесете го вашиот припејд број, на пример: 077633877   3. Внесете валидна е-маил адреса каде ќе добиете...