besplatni-kursevi

Додека седиме дома за време на вондредната состојба, да го искористеме времето ПРОДУКТИВНО, гледајќи некој од 400+ онлајн бесплатни курсеви од светки познатите универзитети (Harvard, Princeton, Yale…)
Курсевите се на Англиски и поделени се на неколку категории: Компјутерски науки, програмирање, бизнис, науки, инжинерство, математика…

Прегледај ги курсевите

besplatni-udemy-kursevi

Udemy.com e онлајн платформа за учење најразлични илјадници курсеви од областа на програмирањето, маркетингот, науките и тн. Во прилог, ви нудиме функционалност за пребарување на бесплатни курсеви од платформата Udemy. Се што треба е да имате регистрирано бесплатен профил на Udemy.com

Прегледај ги курсевите

plurasight-kursevi

Бесплатни курсеви за програмери, инжинери и бизнис професионалци.

Отворени регистрации до крајот на АПРИЛ!

Stay home.
Skill up.
#FREEapril
Build in-demand tech skills without leaving your house. Get free access to 7,000+ expert-led video courses and more all month long.
Регистрирај акаунт