Победи го КОВИД 19 – Интерактивни онлајн игри за мали деца

pobedi-go-kovid

Зајачај го имунитетот и уништи го Корона вирусот кој создава пандемија во Македонија и во светот.

Уклучи ја играта

kovid-19-zmija

Искористи ја змијата против Корона вирусот. Изеди го вирусот со змијата и сопри го неговото ширење.

Уклучи ја играта

zastiti-gi-lugeto-od-virusot

Корона вирусот се рашири помеѓу многу луѓе. Заштити ги сите луѓе од Корона вирусот кој ги напаѓа од сите страни.

Уклучи ја играта

kovid-19-vojnik

Ти си официјален КОВИД 19 војник. Твојата мисија е да го уништиш Корона вирусот. Дали ќе успееш да го спасиш човештвото?

Уклучи ја играта

zastitise-ostani-doma-igra

Одбегни го вирусот кој кружи насекаде околу тебе, заштити се и остани дома на сигурно!

Уклучи ја играта

pomogni-mu-na-doktorot

Треба да му помогнеш на докторот успешно да ја победи короната и да го избегне вирусот

Уклучи ја играта