Доколку сте припејд корисник на А1 (Вип), еве како лесно да надополните кредит:

 

  1. Посетете ја официјалната страна на А1 со еден клик на сликата:

nadopolni-kredit-a1

 

2. Внесете го вашиот припејд број, на пример: 077633877

 

3. Внесете валидна е-маил адреса каде ќе добиете потврда за успешна трансакција.

 

4. Внесете го износот на кредитот кој сакате да го надополните.

 

5. Кликнете на копчето “Надополни

vnesi-pripejd-podatoci-nadpolni-kredit

 

6. Ако е се во ред со вашите податоци, кликнете на копчето “Наплати

ako-ok-klikni-naplati

 

7. На последниот чекор ги внесуваме податоците од нашата картичка.

  • Првин се внесува името и презимето од вашата картичка
  • Следно се внесува бројот од картичката
  • Потоа се внесува заштитниот трицифрен број од задната страна на картичката
  • На крај се одбира датумот на важност од картичката (месецот и годината).

 

nadopolni-kredit-online-a1-vip

 

8. Откако ќе ги внесите вашите податоци од картичката, кликнете на Потврди.

 

9. Системот ќе ве извести за успешно дополнување на кредитот и ќе добиете потврден е-маил.

uspesno-dopolnuvanje-a1-kredit