Ако сте припејд корисник на операторот Телеком (T-Mobile) еве како најлесно може да надополните кредит:

 

1. Најпрвин посетете го онлајн порталот со еден клик на сликата подолу:

telekom-nadopolni-kredit-online

 

2. Следно внесете ги вашите припрејд податоци.

  • Одберете за дополнување: еВаучер
  • Дополни ваучер на бројот почувајќи на пример од 0598123
  • Одбери го износот на кредитот кој сакаш да го дополнеш
  • Внеси го уште еднаш истиот број за потврда, на пример 070598123

vnesi-pripejd-podatoci-telekom-tmobile

3. Откако ќе ги внесите податоците, само кликнете на Потврди.

 

4. На последниот чекор ги внесуваме податоците од нашата картичка.

  • Првин се внесува името и презимето од вашата картичка
  • Следно се внесува бројот од картичката
  • Потоа се внесува заштитниот трицифрен број од задната страна на картичката
  • На крај се одбира датумот на важност од картичката (месецот и годината).

telekom-finalna-potvrda-kredit

5. Откако ќе ги внесите вашите податоци од картичката, кликнете на Потврди.

 

6. Системот ќе ве извести за успешно дополнување на кредитот и ќе добиете потврден е-маил.

Potvrda-na-email-telekom