Коронавирус КОВИД-19 Војник (Онлајн игра за деца)

Ти си официјален КОВИД 19 војник. Твојата мисија е да го уништиш Корона вирусот кога ќе стане најголем.

Дали ќе успееш да го спасиш човештвото?